Жінка впала в кому після пологів. Коли її новонароджені трійнята лежали на ній, її очі були в сльозах через дітей, яких вона ніколи більше не побачить. ВIДЕО

ПОЛИТИКА

Чарлі Уітмер згадує, як його дружина Кетрін подзвонила йому і сказала ці слова на наступний день після Різдва в 2017 році. Саме в цей момент йому сказали, що у них буде троє дітей, які стануть частиною їх сім’ї, і подружня пара з нетерпінням чекала можливості стати батьками.

Минали тижні, і чоловік і дружина були надзвичайно схвильовані тим, що разом вступлять в батьківські відносини. Але все різко змінилося, коли Кетрін опинилася в лікарні з сильним головним болем після 27 тижнів і 6 днів вагітності.

«Я був в приймальні … і хтось вийшов і сказав:» У вашої дружини почався крововилив у мозок «.

Після того як лікарі провели необхідну процедуру, все, здавалося, було під контролем. Але через кілька днів у Кетрін відійшли води, і лікарям довелося робити кесарів розтин. Її дітей відразу після народження відправили у відділення інтенсивної терапії, а Чарлі довелося з нетерпінням чекати новин. Тепер він хвилювався не тільки за дружину, але і за трьох своїх новонароджених дітей — Боббі, Джея Пі і Ардена.

Плачучи поруч з братом, Чарлі вирішив: «Що б не трапилося, якщо Кетрін виживе, я зможу це пережити.»

Незважаючи на те, що 31-річна жінка прокинулася в ту ніч після того, як відійшла анестезія, вона зазнала ту ж головну біль через два дні після пологів. Лікарі відвезли її в операційну, але вона так і не відкрила очі.

Кетрін була без свідомості і майже оголошена мертвою. Було вирішено, що її діти зустрінуться з матір’ю раніше неминучого. Її сини, Боббі і Джей Пі, були покладені їй на груди, а на наступний день її дочка Арден отримала можливість провести час з матір’ю. Хоча вона була без свідомості, лікарі помітили, що по її обличчю течуть сльози.

» Я не можу пояснити це з медичної точки зору, — сказала доктор Кім, невролог Кетрін.

Після ускладнень від геморагічного інсульту Кетрін померла 8 червня 2018 року, після того як вона «привнесла життя і надію п’яти сім’ям через донорство органів».

Спустошений і вбитий горем через втрату дружини, Чарлі провів цей день поруч зі своїми трійнята, що лежать у відділенні інтенсивної терапії.

З цього моменту мова йшла тільки про трійнята для 33-річного батька, який кинув роботу, щоб присвятити свій час дітям. Одна з найбільших змін, які він зробив у своєму житті, — це спроба бути більше схожим на свою дружину.

Сьогодні, коли його маленькі трійнята повзають по ньому і хихикають у батькових обіймах, обсипані батьківською любов’ю і турботою, їх оточують фотографії усміхненої матері, пам’ять про яку до сих пір жива в їх житті.