Народити відразу п’ятьох дітей — серьерзний ризик. Але ця смілива мама впоралася

ПОЛИТИКА

Подружжя встигли прожити в шлюбі 8 років, і питання про дітей вставало вже не раз. Так, у них прекрасні відносини, захоплююче життя, але що далі? Для чого вони живуть?

На жаль, з дітьми ніяк не складалося. Лише після тридцяти тест показав такі бажані смужки. Вони хотіли стрибнути в небо від захвату.Матуся встигла перепробувати все, і в підсумку здалася. Поклалася на вищі сили, стала ходити до церкви. Дасть бог — добре, немає — на все воля Його.

Мабуть, смиренність і скромність заслуговували нагороди: довгоочікувана вагітність наступила.Лікарі за підсумками УЗД приголомшили парочку: розглянули три зародка відразу.Подружжя тільки знизали плечима: до цього часу і так троє мали бути, нехай будуть. Коли діти зайвими були?

Через кілька місяців на повторному УЗД помітили четверту дитину.За пару місяців до пологів мама потрапила до лікарні з ускладненнями: їй довелося лежати майже без руху. Але чого Бога гнівити? Заради дітей можна і не таке витерпіти.

З лікарні виписували відразу шістьох: маму і п’ятьох дітей. Одна дочка для мами і четверо синочків для тата. Відмінні вийшли спадкоємці: ростуть і радують батьків.