Бабуся помстилася касирці супермаркету. Знатиме тепер, як спілкуватися з покупцями

ПОЛИТИКА

Ви коли-небудь стикалися з безглуздими правилами в різних установах і організаціях? Схоже, що вони придумані тільки для того, щоб докучати відвідувачам. Наша сьогоднішня історія про те, як ви можете вийти з такої ситуації. Цей пост розповідає про сцену, яка сталася в супермаркеті зі старою бабусею.

Але, звичайно, вона не розгубилася — і змогла дати відсіч продавщиці. Літня жінка в супермаркеті виставила 3 банки котячого корму. касирка: — Ми не продаємо корм для кішок в таких кількостях без підтвердження наявності кішки у покупця.

Стара побурчати, пішла додому, привела кота і забрала покупку. На наступний день літня жінка прийшла до каси з 3 великими пакетами собачого корму. Та ж історія. Бідної старенькій довелося повернутися в супермаркет зі своєю собакою. На наступний день бабуся, увійшовши в супермаркет, відразу ж попрямувала до каси, тримаючи в руках картонну коробку з діркою нагорі.

— Покладіть сюди свою руку, будь ласка. — попросила літня дама у касирки. Після декількох секунд коливання касирка опустила руку в коробку. — У мене є підозра, що в коробці дерьмо !!! — Ти абсолютно права, моя дорога. Я пішла за трьома рулонами туалетного паперу….