У нашому дитячому будинку з’явилася незвичайна дівчинка. Чорне волосся і блакитні очі. Звали дівчинку Мілана

ПОЛИТИКА

Одного разу в дитячий будинок привезли дівчинку на ім’я Міла. А незабаром знайшовся її батько — з Франції! У нашому дитячому будинку з’явилася незвичайна дівчинка. Чорне волосся і блакитні очі. Звали дівчинку Мілана. Мілана була дуже вихованим дитиною, ніколи не плакала; практично завжди, коли щось робила, казала: «це мене мама навчила». Було видно, що дівчинка сумує за нею. Але за нею ніхто не прийде. Мама Мілани народила її від якогось француза, природно, той не був навіть у курсі.

Короткий роман, під час поїздки в Париж. Мама любила свою дочку, говорила, що це найкраще, що вона могла привезти з Франції. Але татові вона не поспішала говорити. Бабуся Мілани так і не пробачила дочка за дитину поза шлюбом. Все життя дорікала її цим і онукою не цікавилася. Мілана росла тямущою дівчинкою, але в три роки її мама раптово померла від раку. Бабуся відхрестилася від внучки відразу, як тільки дізналася.

Таким чином, Міла потрапила до нас. Ми розуміли, що вона домашній і улюблена дитина, їй буде важко в дитячому будинку, але Міла трималася впевнено, як справжня француженка. Періодично вона запитувала, коли її заберуть додому, але особливо не розбудовувалася, коли їй відповідали незнанням. Вона просто продовжувала чекати. Чекати і вірити. А потім наш директор знайшов тата Мілани! Це було просто неймовірно! Ми тут же написали йому листа і відправили! Відповіді не було, але через пару місяців тато сам приїхав!

Він погано говорив російською мовою, тому з ним був перекладач. Виявилося, він нічого не знав про дочку і в перший раз її бачить. Він був дуже радий. Особливо, коли Мілана підбігла до нього і сказала: «Папа, ну привіт! ». Звичайно, вона його теж бачила в перший раз.

Але мабуть емоції все-таки переповнили дівчинку, і вона дала волю почуттям. Потім було довге і важке офіційне оформлення. Коли вони їхали, Мілана сказала: — Ви не сумуйте на мене, ми з татом потім приїдемо до вас. Це було зворушливо. І вони приїхали, коли Мілі виповнилося 6 років. Просто взяли і приїхали в гості до нас. Мілу просто було не впізнати — так тато її нарядив красиво! Маленька модниця! У них все добре, а Міла пам’ятає своє коріння.