Таня 6 довгих років таємно зpaджувала чоловіка. Все було зручно, але один день, увійшовши до будинку, побачила чоловіка зовсім іншим.

ПОЛИТИКА

Таня зраджувала чоловікові протягом 6 років. Вона й не боялася, що він колись дізнається про це, їй було за великим рахунком все одно на його думку. Вона не любила Іллю. Так склалося, що мати видала доньку заміж. Таня була з добре освіченої сім’ї, чудово закінчила школи, вступила до престижного вузу. Потім і робота на високій посаді була забезпечена- тут уже тато постарався. Та Таня була дівчиною розумною. І ось батьки вирішили, що настав час і заміж видавати, та потомство ростити. Стали Таню щотижня на побачення відправляти. Вона ходила туди просто так, ніхто з наречених їй не подобався. А потім трапився ультиматум: — Ти або вийдеш заміж, або позбавимо тебе всіх грошей, які тато тобі дає, — заявила мати. -І що мені за нелюбимого йти, знущаєтесь? -Ми ж тобі не старих пропонуємо … всі хлопці молоді, гарні, розумні.

Хоч би одного придивилася. Тоді Таня і обрала Іллю. Видно було, що хлопцеві Таня дуже подобається. А після одруження він взагалі покохав її, просто божеволів був. Але Таню це анітрохи не зворушило, і вона почала зpaджувати чоловікові зі своїм колегою по роботі. Вона не 6оялася, що одного дня Ілля все дізнається. Вона думала, що він ще вдячний їй має бути, бо за одруження з нею тато дає гроші на проживання та Іллі теж. Але хлопцеві було все одно на гроші, головне, що Таня поряд. Шість років минули миттю, якось повернулася Таня додому і тут Ілля заявляє: -Я з тобою розлучаюся … -Ти що, жартуєш? -Ні, Тетяно. Я зібрав свої речі, винайняв окремо квартиру, тепер нас нічого не пов’язує. -Який ти дорослий хлопчик, сам усе зробив, — розсміялася йому слід Таня. Тепер у неї почалося нове життя. Вона стала вільною дівчиною, тож запрошувала свого коханця прямо додому.

А потім стала йому натякати, щоб він кидав свою дружину і переїжджав жити до неї. На що коханець просто розсміявся та пішов. З того часу вони й перестали спілкуватися… але як так, виходить він навіть свою дружину кидати заради Тані не збирався, вона була йому зручна. А щойно Таня почала говорити про серйозні стосунки – втік. Тут батьки заявили, що приїдуть до Тані у гості. А вони з Іллею ще не встигли батькам повідомити про розлучення. Довелося Іллі приїжджати до Тані і вдавати, що все добре. У цей момент Таня зрозуміла, що дуже сумувала без свого чоловіка. Тільки він дуже любив її, дуже хотілося його повернути… Після того, як батьки поїхали, Ілля теж пішов собі. За два тижні Таня вирішила зробити перший крок і зателефонувала йому: -Я так більше не можу … вертайся швидше додому, — заплакано сказала Таня. -Тетяно, заспокойся, я вже подав на розлучення.