У школі всі дівчата заздрили красуні Алісі, але ніхто не міг би уявити собі що стане з нею потім

ПОЛИТИКА

Аліса була найкрасивішою і ніжною дівчинкою з усіх, кого знав Сергій. Він був таємно заkоханий в неї, але боявся навіть натякнути на свої почуття. Сам Сергій був рудим хлопчиком в окулярах, до того ж на два роки молодший Аліси і на 20 сантиметрів нижче її. Але вони мало того, що вчилися в одній школі, так ще й жили в одному будинку. Іноді Сергію вдавалося тягати її портфель. Всі дівчата заздрили дівчині, тому у Аліси не було подруг. Всі хлопці липли до неї, і не відводили поглядів, тому не було у неї друзів, та й хлопця у Аліси теж не було, ніхто не бачив в ній справжню людину, а тільки лише захоплювалися її зовнішністю. Але Сергію в ній подобалося щось більше, ніж просто красиве личко.

Після школи всі розбіглися хто куди, а Сергій пішов в армію. Коли він повернувся, то став високим і міцним чоловіком. Зустрів він свою однокласницю Машку, і вони розговорилися: – Ой, Сергію, ти так змінився. Раніше рудим очкариком був, а тепер такий солідний чоловік. – Да годі тобі, Машка. Краще розкажи, як тут у вас, що змінилося. – У нас все по-старому. Петя на мотоциклі розбився, ліkарі його ледве як врятували, Свєтка заміж вийшла за іноземця, я ось на ліkаря вчуся. Ой з останніх новин, до нас зі столиці Аліса приїхала, ну та шкільна красуня. Ой вона така ж високомірна, як і була. Сергію стало цікаво, що ж сталося з його першим kоханням, і він побіг до їхнього старого під’їзду.

У цей момент приїхала красива і дорога червона машина, з неї вийшла не менш шикарна Аліса. – Сергію, привіт. Давно не бачилися, ти так змінився. – Аліса, ти все так само прекрасна… Я тільки з армії прийшов. Як у тебе справи, як життя? – Ой, Сергію, навіть не знаю… я після школи поїхала столицю підкорювати, але на мене ніхто серйозно уваги не звертав. Тільки бачили мою зовнішність і все. А на мої знання і вміння всім було плювати. Але я зустріла чоловіка, він на 15 років старший за мене, лише він розгледів в мені не тільки зовнішність, але і людину. Поки що так і живу. Він досить багатий і відомий чоловік в столиці. Знаєш, Сергію, ти ж єдиний, з ким я зі школи нормальне ставлення зберегла … Інші мене навіть знати не хочуть. – Це все від заздрості, Аліса. А я радий, що у тебе все добре.