Під Час Весілля В Цеpкву Зайшов Бездомний Пес І Ліг На Фату Молодої. Те, Що Сталося Далі, Просто Неймовірно

ПОЛИТИКА

Весілля — одне з найяскравіших подій в житті людини. Але іноді на нього приходить непроханий гість: екс-коханий або кохана, неудовольственний родич. Тоді біди не уникнути. А що робити, коли гостем, якого ніхто не кликав, є тварина, яке завітала на свято просто для того, щоб сховатися від негоди? Молодятам Мариля і Матеус з бразильського міста Сан-Паулу спочатку не пощастило з весільною церемонією, оскільки пішов сильний дощ і її довелося провести не на вулиці, як планувалося, а в церкві. Як тільки церемонія почалася, в храм забігла бездомна собака. Нещасна тварина промокла до кісточок і шукала, де б погрітися. Двері в церкві були відкриті, ось собачка і знайшла місце, де можна перечекати негоду. Собака вирішила стати безпосереднім учасником церемонії. Пройшовши повз здивованих гостей весілля, собака прилягла прямо на довгу фату нареченої. Гості майже відразу вигнали її. Але тварина так просто здаватися не збирається.

Кому ж хочеться мокнути під дощем, коли можна спокійно лягти в теплому приміщенні? Собака, яка зробила коло навколо церкви, повернулася в приміщення. В той момент, як святий отець зачитував клятви для молодих, пес, як ні в чому не бувало, знову плюхнувся на фату. Така нахабність в найвідповідальніший момент могла б роздратувати кого завгодно. Але тільки не наречену. Дівчина виявилася любителькою тварин. Навпаки, історія з собакою її потішила. «Якщо він прийшов до нас, значить буде нашим гостем», — сказала наречена. Тому Марілія впросила священика продовжити церемонію, незважаючи на сплячу собаку. Як тільки молоді люди зупинилися чоловіком і дружиною, собака піднялася і вибігла з церкви. Дощ якраз закінчився, тому тварина повернулося на вулицю. Спіймати її ніхто не зміг. Надалі весілля пройшло цілком зазвичай.

Але Марілія і Матеус вирішили, що довше хочуть знати цього пса. На наступний день вони вирушили шукати свого нового друга. Але пошуки в околицях церкви не дали ніяких результатів. Собаки ніде не було. Потім до пошуків наречені підключили все своє численне сімейство. Тільки через кілька днів розшуки увінчалися успіхом. Хтось із рідних привів тварину до Мариля і Матеус. Для дівчини це було найкращим подарунком на весілля. До того ж, собака виявилася дуже ласкавою. Він швидко прижився в новій родині та став її рівноправним членом.