Свекруха посва рила свою дочку з чоловіком, а зараз прийшла до нас. Я відразу розкусила її хитрий план

ПОЛИТИКА

У мене є подруга дитинства, Катя. З Катею ми дружимо з дитячого садка. Вона зараз вже заміжня, у неї двоє дітей, Костя і Максим. Живе вона добре, не скаржиться, за іпотеку платять, тому грошей завжди не вистачає. Працюють з чоловіком в одній компанії, приблизно отримують однакову зарплату. Вони зараз живуть з мамою чоловіка. Раніше свекруха її жила у своєї дочки, але в один день зять привіз її назад до сина. Моя подруга, звичайно, адекватно себе повела в той момент, хоча їй і не хотілося жити під одним дахом з нею. — Прокинулася-і моя свекруха з валізами у нас в будинку. Я здивувалася, відразу відчула щось недобре. — розповіла мені подружка.

Потім виявилося, що вона заважала жити своїй доньці з зятем. Вранці рано вставала і всіх будила, в їх же будинку свої права качала. Я б теж не зазнала такого ставлення в своєму будинку. Потім стало відомо, що дочка з чоловіком почали частіше свариться, і причиною завжди була мама. Вона налаштовувала Олену, свою дочку, проти чоловіка. — Наташ, ти уяви собі, вона виходить у двір і починає про мене гидоти говорити, хоча я до неї дуже добре ставлюся. Завжди, при кожній сварці, намагаюся стримувати себе, щоб не загострювати відносини в квартирі, а вона вліво і вправо чутки якісь розпускає. — скаржилася Катя. Одного разу моя знайома розповідала, що Зінаїда, свекруха подруги, сусідкам у дворі розповідає, наскільки її невістка погана і що з нею звертається по-звірячому.

Наприклад, не дає нормально їсти, не дозволяє нічого чіпати, з дітьми грати забороняє. У всьому цьому — жодного правдивого слова, але чомусь їй всі вірять. Тепер слало зрозуміло, чому з донькою не змогла порозумітися. Якщо так піде, то свекруха, мою подругу з чоловіком до розлучення доведе. — Я поговорила з чоловіком і пояснила, що так не може тривати. Вона всім про мене якісь гидоти говорить, хоча я до неї дуже добре ставлюся. Попросила його поговорити з нею. А якщо не розуміє, то нехай їде до своєї дочки назад-сказала подруга чоловікові. Я вважаю, що Катя все правильно зробила. Я рада, що чоловік її повівся адекватно. Сказав, що поговорить з нею і все вирішить. Сподіваюся, Катіна свекруха зрозуміє, що чинить неправильно, і змінить своє ставлення до неї.