Багатий Хлопець В Маршрутці Вирішив Посміятися Над Пасажирами Але Не Очікував Такого Результату Подій

ПОЛИТИКА

Ця абсолютно правдива і неймовірна історії сталася одного разу в маршрутці. На задніх сидіннях розташувалася невелика група молодих хлопців, з виразами облич «Щас би по пиву, а потім по морді дати-отримати». Перед ними сидить, точніше, сідає — вона тільки що увійшла — звичайна дівчина. А попереду теж звичайний хлопець. Перед ним теж хлопець.

Але вже незвичайний. У білому костюмі, напахчений, випещений. І всім своїм виглядом показує у мене чиста Порш зламався, ось і їду в цьому смердючому возі в суспільстві бидла. Хто там сидить перед ним — не суть. Важливо, що біля виходу з автобуса варто, спираючись на поручень, конкретний ботан. І посилено бореться зі сном.

Чому варто? Не знаю. Може, місця не вистачило, а може так не заснути легше. Поки я описував героїв історії, дівчина вже дістала гроші і попросила передати за проїзд сидячого перед нею хлопця. Що той, власне, і зробив, простягнувши руку вперед сидячому. Але ви не забули, хто там був перед ним? Його аж пересмикнуло. І трохи повернувши голову, він сказав зневажливо:

— Тобі треба — встань і дійди до водили. — Ой, звичайно, я встану, — сказав хлопець, дійсно піднімаючись. — Вибач, братан, тут ззаду не видно, що переді мною їде господар життя, який заради нас, плебеїв, свою царську жопу не в силах підняти з автобусного крісла. В маршрутці прокотився смішок. Господар життя почервонів і теж піднявся.

— Що сказав? — Ой, ти ще й глухий? Тим більше сиди, братан, куди тобі, інваліду, жопу піднімати? — Ти чо, по морді захотів? — А якщо сам отримаєш? Весь цей час дівчина намагається безуспішно влізти між хлопцями, щоб вирішити конфлікт, але нормальний встав в проході, і його не оминути. — Так я тебе щас покладу, — очі «господаря життя» вже налиті кров’ю. — Якщо вкладеш, підніметься братва ззаду мене.

Вірно, братва? — він гарчить на весь автобус. — Вірно — радісно відповідають мужики і теж встають, хоча видно, що вони з цим хлопцем не знайомі. В цей час маршрутка робить зупинку. Господар життя, бачачи, що і моральна, і фізична перевага не на його боці, каже:

-Ну раз так, можете все разом переспати з цією бабою. — Він показує на дівчину, чиї гроши все ще не дійшла до водили, і стрибає в відчинені двері. Так би і пішов. Але в останню частку секунди прокинувся ботан. Який дуже непомітно зробив «господареві життя» підніжку. Ех, як він летів! Чи не падав. Чи не вивалювався. Саме летів. Летів паралельно землі. Вкарбувалися головою об стовп. І впав плазом білим костюмом в калюжу. Тільки через п’ять хвилин, коли овації стихли, дівчина сказала голосно: — Хлопчики! Ви все тільки що повернули мені віру в те, що нормальні чоловіки ще не перевелися.