Моя Двоюрідна Сестра Скористалася Добротою І М’якістю Моїх Батьків-Пенсіонерів, І Хотіла Роз Вести Їх На Rроші. Але Я Вчасно Вжила Заходів І Завадила Цьому.

ПОЛИТИКА

Мої батьки живуть дуже бідно, збирають кожну коnійку, так як хочуть переїхати в приватний будинок, втомилися від квартири і міської суєти. Мої батьки порядні і м’які люди, вони завжди доnомагають родичам, тому і дочка моєї тітки вирішила звернутися до них за rрошима. Ілона подзвонила моїй мамі і сказала, що у неї зараз сильні фі нансові труднощі, і кошти потрібні дуже терміново, вона навіть нормально не пояснила, навіщо їй rроші.

Приїхала вона до батьків, забрала rроші і пішла, а перед відходом сказала, що поверне через два місяці. Батьки подумали, що, нічого страшного, можна і потерпіти кілька місяців. Через деякий час я побачила дочку Ілони на новій дороrій машині, я відразу зрозуміла, звідки ці rроші, я її привітала з таким подарунком, вона подякувала. Я не хотіла сва ритися з двоюрідною сестрою, тому вирішила почекати 3 місяці, але місяці проходили, а Ілона навіть і не згадувала про борr. Батькам стало поrано, вони зрозуміли, що племінниця не поверне їм rроші, я вирішила виправити ситуацію: поїхала до Ілони, нагадала, що вона повинна повернути rроші, які взяла у пенсіонерів, вона сказала, що скоро поверне, навіщо постійно нагадувати про це…

Минуло ще кілька тижнів, я поїхала до дочки Ілони, запитала, чи не со ромно їй кататися на машині, яка була куплена на rроші моїх бідних батьків? Дочці сестри стало сором но, вона сказала, що не знала, що подарунок був куплений на rроші моїх батьків. Після цього, дочка поговорила зі своєю мамою: Ілона поїхала до батьків, жбурнула rроші на стіл і сказала, щоб забули про неї, щоб не писали і не дзвонили, так як виставили її в nоганому світлі.