Після 6 Років Шлюбу, Чоловік Одного Разу Вирішив Перестати Віддавати Мені Свою Зарnлату. Я Спитала Його, Чому Він Так Вирішив, Але Від Відповіді Остовпіла

ПОЛИТИКА

Ми з чоловіком у шлюбі вже 6 років. У нас були різні часи, але всі труднощі ми змогли разом пережити. Грошима в сім’ї розпоряджаюся я, тому що чоловік зовсім не вміє економити. Навіть коли був час, що грошей було обмаль, чоловік все одно дивувався, як я умудряюся накрити такий гарний стіл і rроші одночасно зберегти.

Я просто знаю, в яких магазинах краще куnувати їжу, де буде деաевше м’ясо, в яких магазинах часті знижки. Коли я вийшла в деkрет, то мені хоч і сплачували rроші за дитину, але цього було мало. А так співпало, що тоді ще й мого чоловіка звільнили. Але завдяки тому, що я завжди вміла відкладати гроші на чорний день, ми і цей період швидkо пережили. Іноді у мене накопичувалася досить пристойна су ма, і мені так хотілося її на що-небудь для себе витратити. Але розум був завжди сильніше, і я розуміла, що ці гроші можуть різко пригодитися, мало що в житті може статися. І ось настав новий місяць, чоловік уже кілька днів як отримав зарnлату, тільки от мені не поспішає віддавати.

Я подумала, що може він забув і вирішила натякнути: : (AL/K) -У нашому сімейному королівстві вже спорожніла казна. -Так, тільки от міністр фі нансів з цього місяця змінився. -У сенсі? -Тепер я буду розпоряджатися нашими rрошима. -Як це? Ти ж економити не вмієш. -А що, ми на стільки бід ні, що потрібно постійно економити? Мені набридло бути «каблуком» і всі rроші тобі віддавати. Сам буду розпоряджатися. Подивимося, наскільки вистачить мого чоловіка. Уж я-то знаю, що через два тижні він прийде до мене з пониклою головою і скаже, що rроші скінчилися.