Я Працюю Офіціанткою. Одного Разу, Коли Клієнт Пішов, Я Підійшла До Столу, Щоб Прибрати У Нього І Помітила, Що На Серветці Він Залишив Мені Записочку.

ПОЛИТИКА

Вся моя сім’я на даний момент ображена на мене, і ніхто навіть не спілкується зі мною, а все через те, що я зустрічаюся з одруженим чоловіком. Я б зрозуміла їх якби я робила це навмисно, або спеціалізувалася по життю на одружених, але ми з моїм нинішнім обранцем познайомилися виnадково в кафе. Я довгий час працювала офіціанткою в одному громадському харчуванні, і якось мені сподобався у нас один клієнт, хоч я і не дала йому цього зрозуміти, не хотіла здаватися нав’язливою.

Коли він пішов, я підійшла до його столу, щоб прибрати у нього і помітила, що на серветці він залишив мені записочку — свій номер телефону. Всю наступну ніч ми провели, листуючись один з одним, базікаючи на різні теми, а через тиждень він запросив мене на побачення. Якщо навіть не розглядати той факт, що він мені сподобався з першого погляду, на побаченні я заkохалася ще сильніше, адже він поводився дуже галантно і був милий до мене. Після 2 місяців щоденних зустрічей він з серйозним обличчям зізнався мені, що у нього є дружина, але він також додав, що вони збираються подати на роз лучення.

Ці їхні збори тривають вже півроку, і я не знаю, послухати рідних і кинути його, ґрунтуючись на своїх моральних міркуваннях, або ж послухати своє серце, заткнувши розум назовсім. Я його шалено люблю і, судячи з його вчинків, мої почуття взаємні, проте з часом у мене склалося враження, що він не бачить в мені чогось серйознішого звичайної kоханки. Я хочу бути його законною дружиною, але якщо він не зробить ніяких заходів по виконанню мого бажання, то краще вже він залишиться моєю швидkоплинною пригодою, якій я просто посміхнулася у відповідь.