Заради Kоханця Вона Покинула Чоловіка Та Дітей, І Вирішила Створити Нову Родину. Але Ніхто Не Очікував, Що Сини Так Відреагують

ПОЛИТИКА

У мене є одна знайома, вона мати-зозуля. Її звуть Рая, у неї з чоловіком було двоє хлопчиків: одному 13 років, другому 11 років. Сім’я у них така пристойна була: чоловік роботящий, обидва хлопчики слухняні. Щовихідних вони всі разом їздили на дачу, ловили рибу. Хлопчики доnомагали батькові по дому та на дачі. Але останнім часом я помітила, що батько їздить на дачу тільки з синами, а Рая залишається в місті. Згодом Рая зовсім пішла з родини. Чоловік її думав, що все це пройде, дружина передумає і повернеться.

Але те, як вчинила Рая, просто не описати словами. Вона зняла всі гроші з материнського капіталу, куnила на них нову квартиру та переїхала туди жити разом зі своїм молодим kоханцем. Рая подала на роз лучення, причому перестала спілкуватися зі своїми синами. Чоловік їх виховує, а вони самі не хочуть бачити матір, яка так некрасиво їх залишила. Зараз Рая вагітна, чекає від нового молодого чоловіка дитину. А про попередню родину зовсім забула. Вже півроку минуло, як вона не бачила своїх синів.

Але тут втрутився kолишній чоловік. Він спробував пояснити Раї, що все ж таки вони її діти, у хлопчиків перехідний вік. Краще було б, якби Рая хоч іноді бачилася зі своїми дітьми. Все ж таки вдалося провести пару зустрічей з матір’ю. Але потім нова свекруха дізналася, що невістку непокоїть kолишня родина. Тоді вона зателефонувала старшому синові Раї і попросила його припинити зустрічі і не заважати їхній матері будувати своє особисте життя. Після такого обидва сини, звичайно ж, відмовилися від зустрічей. Але Раю це мало цікавило. Вона скоро наро дить дівчинку, у неї нова сім’я, квартира та чоловік. Тому більшого їй для щастя й не треба.