Коли Олексій зрозумів, що не встигає один стежити за двійнятами, він вирішив найняти няню. З того моменту життя Олексія більше не було колиաнім

ПОЛИТИКА

Дружини Олексія не ста ло під час полоrів. Вона залишила чоловіка одного з двійнятами. Олексій дуже важко переніс втра ту дружини, адже вони обидва дуже чекали появи маляток, але життя така штука… Загалом, Олексій взяв декретну відпустку і сам почав піклуватися про дітей. Він всьому навчився: пекти, варити, смажити, пилососити, прасувати, прати, шити і так далі. У них з дружиною не було родичів – обидва були дітдо мівськими. Вони жили в квартирі Олексія, що дісталася від держави, а квартиру дружини здавали. Це приносило чимало грошей, однак діти росли, росли і їх запити. В один момент Олексій став просто фізично не встигати нічого робити.

Він ходив у м’ятих футболках, адже на прасування не вистачало часу, собі їстипрактично не готував, але все одно нічого не встигав. Одного разу, одна з його колег дала йому номер нянечки, яка сиділа з дітьми за символічну суму, яка була по кишені Олексію. Вже через два дні Олексій подзвонив за номером, щоб відлучитися на годину по одній важливій справі. Олексій чекав жінку у віці, але до них приїхала мила молода дівчина, за спритним рухам якої він зрозумів, що їй можна довіряти дітей. Робота затягнулася не на годину, а на 3. Природно, Олексій по телефону повідомив про це няню. А коли чоловік повернувся додому, не впізнав свій будинок. Діти вже спали, будинок було ідеально прибрано, на плиті стояли дві каструлі з готовою їжею.

В хаті пахло свіжістю і смакотою. За чашкою чаю Анастасія розповіла Олексію, що одного разу вона ночувала у своєї бабусі. В ту ніч їхній будинок згорів, мама, тато і брат залишилися там, нікого врятувати не вдалося. Від цієї новини сер це бабусі не витри мало, і дівчина залишилася одна. — У вас славні дітки, — додала вона, щоб розрядити обстановку, — можна, я до вас і завтра приїду? Але вже безкоштовно, за моєї ініціативи. З тих пір Олексій з Анастасією стали бачитися щодня. Дітки вже прив’язалися до Насті і забавно тягнулися до неї, коли бачили її. Через рік пара одружилася, а ще через рік у них наро дилася ще одна донька, яку назвали на честь поkійної дружини Олексія, тезки поkійної мами Анастасії.