Я працюю у сауні. Компанія чоловіків заказали дівчат. Коли трійка “дівчат” зайшла до віп-кімнати звідти долунав шум та крики. Дівчата кинулися геть з сауни. Виявилося

ПОЛИТИКА

Ви напевно чули про такі сауни, куди клієнти приходять «заодно і помиємось». Туди клієнти приходять не по гігієну, а за дівчатами легкої поведінки. В одній такійя працюю адміністратором уже три роки.За цей термін побачила всяке. Здавалося, що здивувати мене більше не можна. Але днями стався випадок, який мене вразив.З’явилася до нас компанія мужиків, п’ять чоловік. Приїхали вже піддані, взяли віп-кабіну та батарею пляшок у барі. За годину зажадали телефони «дівчат». А за 15-20 хвилин стали прибувати «дівчата». Приїдуть, зайдуть до компанії, вийдуть, поїдуть. Вони не відповідали вимоrам клієнтів. Так група за групою «дівчата» приїжджали і їхали, поки нарешті не приїхала група із трьох дівчат на виклик.

Варто було їм зайти в віп-кабіну, як звідти послухалися крики і дзвін посуду, що б’ється.Я несу відповідальність за порядок у сауні та цілісність обладнання. Тому натиснула на тривожну кнопку та побігла до кабіни. В цей момент двері відчинилися, звідти вибігли дівчата, а за ними гнався мужик, з багряним обличчям і щось кричав. Одна з них плакала, дві інші були налякані.Так як він був у стані не стояння, то послизнувся і впав. Що дало змогу дівчатам втекти. Я чекала, що чоловік підніметься і побіжить їх наздоганяти, але він залишився сидіти. І раптом заплакав, завив з болем та тугою. Друзі, що вибігли за ним, почали його втішати.

Я, спершу засмучена від такого фіналу, підійшла до одного з клієнтів.- А що тут взагалі відбувається? — тихо спитала в нього.- То була його дочка. – пояснив той.Я, уявівши почуття батька, який дізнався, хто його дочка, щиро співчувала йому. Адже судячи з того, що компанія не скупилася на розваги, тато був заможним. Тобто дівчинка не із бідної родини. Що ж її штовхнуло цей шлях?Незабаром приїхала поліція. Я сказала, що ні до кого претензії не маю. Компанія заплатила за хибний виклик та за розруху, влаштовану в кабіні. На цьому інцидент було вичерпано.