Увійшла До Хати, А В Коридорі, Бачу, Жіночі Підбори Та Ще Й Зі Спальні Долинали Звуки. Очевидно, Чоловік Не Чекав Мене З Роботи Так Рано

ПОЛИТИКА

У мого чоловіка немає роботи, але він в активних пошуках, за його словами, сама ж я просто спостерігаю, як він щодня лежить на дивані і, попиваючи пивко, дивиться телевізор, а у своє виправдання каже, що просто не може знайти своє покликання… Я працюю бухгалтеркою, і моя зміна триває майже цілий день, як правило, до мого повернення чоловік або спить, або напівсонний лежить на дивані. Одного дня моя зміна закінчилася раніше через погане самопочуття, отже, я повернулася додому раніше.

У коридорі я побачила жіночі підбори, які явно були не моїми: я цей колір не любила, та й розмір не моїм був, тож чоловік явно не хотів влаштовувати мені сюрприз. Раптом з нашої спальні вийшов мій чоловік, в одних трусах, який був стурбований моєю присутністю. Тільки я хотіла запитати, чиє це взуття, як раптом з нашої спальні вийшла якась блондинка, яка одягнулася поспіхом, і вийшла з нашої квартири, захопивши каблучки.

Ось і відповідь на моє запитання. Жодні виправдання чоловіка його б уже не спали, тому я його і не стала слухати. Все, що я зробила – це зібрала свої речі та вийшла з дому. Розуміючи, що він безсилий, він і не став мене зупиняти, лише вибачився, що вже ніяк не змінило становище. Після цього всі мої зв’язки з цією людиною обірвалися, але це було тільки на краще.