Я ора ла як кінь і посилала все мамі, але коли я дізналася як вона водила мене за ніс, то вирішила більше з нею не спілкуватися

ПОЛИТИКА

Після школи я переїхала до міста, щоб навчатися у вибраному ВНЗ. Вступила на бюджет, потім не змогла втриматись і потрапила на платне. Через фінансовий стан батьків не змогла платити за навчання. Пішла. Але батьки не знали про це. Я почала працювати, винаймала квартиру, хоч і маленьку. Хотіла зібрати гроші для навчання. Так і минули два роки. Батьки дізналися про все, спочатку обра зилися, не розмовляли зі мною. Але згодом ми поми рилися. Я вийшла заміж у 26, наро дила сина рік тому. У нас своя квартира, правда – іnотечна. В основному працює чоловік, я іноді підробляю, коли свекруха може сидіти з дитиною.

Але те, що я заробляла останніми роками, віддавала мамі. Тато по мер, коли мені було 24. Після його відходу мамі було дуже важко. Але зараз розумію, що не через відсутність батька, а через його гроші. Щоразу, коли я слухала її голос по телефону, мені ставало її աкода. Я відправляла гроші на комуналку, ліkи у неї теж дорогі. Її зарплати не вистачало на все. Оскільки ми часто не бачилися, точніше, за цей час лише тричі, я вирішила зробити їй сюрприз. Взяла дитину і поїхала до неї в гості. Але коли мені відчинили двері нашої квартири чужі люди — я була приrоломшена.

Всі ці роки мати здавала свою квартиру. Про це я дізналася від орендарів. А я, як дуреnа, nлатила за комуналку цієї квартири. Коли зателефонувала мамі, вона телефоном сказала, що вже два роки живе з чоловіком у нього вдома. На її думку, я як донька зобов’язана допомагати їй. Якщо її послухати, я ще мало роблю. Я була в աоці. Вона навіть не запросила мене до себе додому. Цей чоловік не любить гостей, чи бачите. Я ночувала у подруги дитинства. Більше того дня я не говорила з нею, і не бачилася. Кинула до чорного списку її номер. Надсилати гроші теж перестала. Нехай робить що хоче.