Під час відрядження у мене сталася короткострокова інтрижка. А коли повернулася, то помітила дивні речі у собі

ПОЛИТИКА

Я сама не знаю, як так вийшло, але ще в юності я так захопилася своєю роботою, саморозвитком та досягненням усіх своїх цілей, що вже у 34 роки я була готова віддати всі свої гроші та всю власність, щоб мати сім’ю з дітьми та бажано з чоловіком. Я з самого дитинства, дивлячись усілякі фільми та серіали, мріяла про те, як, коли стану дорослою, працюватиму начальницею в офісі.

Вже в літньому віці я помітила, що я зовсім одна. Крім колег, у мене просто немає друзів, і я спілкуюся тільки з мамою. І ось, нещодавно ми всім відділом вирішили поїхати до Італії, просто відпочити та добре провести час. І ось там у ресторані я зустріла одного чоловіка, з яким і провела всю ніч. А ранком він просто приготував мені сніданок, а сам зник.

І ось, лише через місяць, вже повернувшись із відрядження, я виявила, що я ваrітна. Ось тільки переривати ваrітність не стала, наро дила доньку, і ні про що не шkодую. Хоч у мене досі немає чоловіка, а дитина лише одна, вона для мене стала центром всесвіту, і тільки від неї залежить моє щастя.