У нас вдома проходила чергова посиденька колективу чоловіка, коли до будинку увійшла якась дівка в короткій спідниці і почала будувати очі моєму чоловікові

ПОЛИТИКА

У нас з чоловіком будинок великий, і він ідеально підходить для будь-яких свят і затишних вечірніх посиденьок з сім’єю або з друзями. Ось якраз такі посиденьки у нас вдома і влаштовує колектив мого чоловіка, який працює в одному офісі. Вони частенько приїжджають усім офісом до нас, щоб просто посидіти, поговорити про щось і розслабитися після важкого робочого дня. Зазвичай все минає добре, я навіть потоваришувала з деякими його колегами, ось тільки нещодавно трапився виnадок, який майже зруйнував нашу родину, як тоді думала я.

Одного дня, під час чергового збору, з колегами чоловіка прийшла одна дівчина у короткій спідниці, яка працювала у них бухгалтеркою, що я впізнала від чоловіка. Вона була досить молода для своєї роботи, мала хорошу струнку фігуру і все, що потрібно, щоб зачарувати будь-якого мужика. Вона будувала очі всім, у тому числі й моєму чоловікові, а погляди всіх чоловіків весь вечір були прикуті до її ніг. Я трохи турбувалася, все ж таки, у нас з чоловіком і дітей не було, він міг би мене розлюбити в мить, так що я свого мужика весь вечір тримала при собі.

Я весь вечір стежила за ним, за його рухами та поглядом, та все ж пощастило, що він нічого зайвого не допустив і поводився, як справжній сім’янин. От тільки все ж таки якесь хвилю вання в мені було, адже скільки б я не стежила за чоловіком, за цією дівчиною я так стежити не могла, вона-то могла просто своїм виглядом зачарувати мужика. І ось, коли всі гості зібралися, у тому числі й ця дівчина, перед відходом вона сказала, що ми з чоловіком пара її мрії, і таких добрих стосунkів вона ніколи в житті не бачила. Було приємно. Я зрозуміла, що хоч і не скажеш на перший погляд, але дівчина вона хороша і дуже добренька.