Я вже вирішила для себе, що свою другу квартиру подарую синові з невісткою. Але в день мого ювілею «свята» маска невістки випала

ПОЛИТИКА

Я вже чотири роки живу сама. Чоловіка не ста ло, залишилася вдовою. Проте я всім забезпечена. У мене є двокімнатна квартира з хорошим ремонтом у центрі міста, три роки тому мені також дісталася ще одна квартира в спальному районі. Вона не з ідеальним ремонтом, але теж досить гарна. Гроші зайвими не бувають, тож я вирішила другу квартиру здати в оренду. Порядні квартиранти знайшлися швидко. Рік тому син мій вирішив одружитися. Я була за нього рада. Було видно, що у них із Наталкою справжнє кохання.

Я навіть запропонувала їм подарувати їм другу квартиру, але вони відмовилися, мовляв, самі собі житло купимо. Я тоді знизала плечима. Я у будь-якому разі найближчим часом планувала переписати другу квартиру на них, хай роблять, що хочуть. Хотіла до недавніх подій. Нещодавно ми відзначали мій ювілей у ресторані. Мені виповнилося п’ятдесят. Зібралися родичі, колеги та друзі. У процесі урочистостей невістка втратила свій телефон.

Щоб допомогти якнайшвидше його знайти, я подзвонила їй. Загальна увага була прикута до нашої пошукової оnерації. Тут на весь ресторан пролунало каркання ворони. Невістка густо почервоніла. Я не одразу зрозуміла, що відбувається, а потім до мене дійшло. Вона принесла на мій дзвінок цей звук! А я ж думала, що вона до мене добре ставиться. Було дуже прикро. Гості почали шушукатися. Після цієї події я передумала переписувати на них майно.