Люда Покликала Подруг До Себе В Гості, Але Коли Її Чоловік Вийшов Із Кімнати Сина, Подруги Переглянулися Здивовано. Адже Вони Мали Причину.

ПОЛИТИКА

Якось до офісу зайшла kолишня співробітниця. Люда звільнилася три роки тому і зникла. -Ти просто привітатись зайшла чи повернутися хочеш? -Ні, я просто привітатись. Юлія та Ірина вивели її на вулицю, щоб поговорити окремо. Коли Оксана працювала, вони доволі близько спілкувалися. — Ну що в тебе в житті нового?

Ти як поїхала, від тебе ні слуху, ні духу . Заміж вийшла? — Вийшла. Ми із Сергієм спочатку жили в селі в нього, а зараз будинок у місті зняли. До речі кажучи , заходьте в гості ввечері. Дівчата зайшли. -А де твій чоловік ? — Він із сином грає в кімнаті. Чоловік Люди до них вийшов, але привітався якось неохоче. Взагалі чоловік був симпатичним, але якимось надто похмурим.

-Він у тебе такий завжди? -Він не любить говорити, але показує своє kохання через вчинки. Він піклується про мене та сина. Я люблю його таким, яким він є… Вийшовши з дому Люди, між дівчатами розпочалася дискусія. Одна стверджувала, що з таким таким чоловіком жити неможливо, а інша дотримувалася протилежної позиції.