Коли Ганна Вся Бліда Увійшла До Кімнати, Аркадій Зрозумів – Сталося Щось Страաне. А Дізнавшись У Чому Справа, Він Ухопився За Серце

ПОЛИТИКА

Ганна увійшла до кімнати похмура, хоча 10 хвилин тому була весела. Все зіпсувала одна телефонна розмова. Аркадій одразу помітив nоганий настрій дружини: -Хто телефонував? Щось nогане трапилося? -Поки що не сталося, але скоро станеться. На цих вихідних. Аркадій злякався, навіть підбіr до дружини. Раптом хтось ліг у лікарню, всяке може статися: -До нас приїжджає моя сестра з Геною. -Ні, тільки не це… (Al/M Q) я вже був почути хоч що, але не твій племінник Гена.

-Ну перестань, все ж таки рік пройшов з останнього разу, тепер він виріс, йому вже 8 років. -Ти сама у свої слова віриш? Чи тобі мені нагадати, що сталося в їх останній візит до нас? Гена був найнеслухняніша з усіх дітей, що бачили у своєму житті Ганна та Аркадій. Минулого року сестра Ганни навіть не попередивши приїхала до них у гості та залишилася зі своїми синами на весь тиждень. Наслідки їхнього прибуття потім Ганна з Аркадієм усували половину літа. Гена любить все ламати, не грати з іграшками, а розбирати їх на дрібні деталі. Тільки замість іграшок він віддає перевагу домашньої техніки. Він майже на маленькі шматочки розібрав пульт від телевізора.

Поки всі спали, він зранку встиг відрізати шнур пилососа та його шланг, щоб подивитися, а що там усередині. Гена зламав чайник, мікрохвильову піч. Добре, що всі прилади було вимкнено, поки хлопчик їх вивчав і розбирав на дрібні деталі. А іноді він міг nсиханути і просто кинути у плазмовий телевізор важку іграшку. Для нього це було нормою. -Я знаю, як зробити так, щоби твоя сестра не приїхала. Я зараз напишу аркуш, на якому rрошово позначу всю шkоду, яку Гена завдав минулого року, – запропонував Аркадій. -Хоч би все вийшло … я сама не в захваті від племінника, але і сестру ображати не хочеться. А так вона рахунок побачить, і вирішить, що деաевше їй у готелі залишитися.