Коли в магазині з’явився новий охоронець, касирки не надали цьому багато уваги. Але завдяки охоронцю наприкінці року всім збільшили зарплатню

ПОЛИТИКА

У магазині з’явився новий охоронець, начальник запевняв, що це чудова людина, завдяки якій робота піде вгору. Всі познайомилися з Миколаєм і розійшлися своїми місцями. Касирки тільки перешіптувалися, що сенсу у новому охоронці ніякого не буде. Все одно підлітки kрастимуть, це таке у них нове хобі. Школярі взагалі вирішили, що якщо хтось украде щось непомітно в магазині, то його вважають крутим. Вони навіть на спір kрадуть речі. Стоять всюди камери, але який в них сенс, якщо попередній охоронець їх навіть не перевіряв.

Але Микола одразу попередив усіх касирів, якщо помітять пропажу, то одразу треба звертатися до них. Так і сталося із продавщицею Ніночкою. Прямо біля каси стояв електронний годинник, коштував він не копійки. Варто було на один момент відвернутися, як все, годинник зник. Звернулася вона до Миколи без особливої надії. Але Микола спрацював оперативно. Вже пізно ввечері він повернув Ніночці годинник. -Невже, та як так. Я вже всю надію втратила, адже місто ж у нас велике, як вам це вдалося? -Все завдяки камерам.

Виявляє чоловік з дружиною стояли довго біля цього годинника, поки ви відвернулися, дружина спритно відкрила сумочку, а чоловік у неї спихнув годинник. Камера зафіксувала їхній номер машини, я пробив по базі. Виявилося, що вони взагалі мешкають у сусідньому місті, так і поїхав, знайшов. Головне, що годинник тепер на місці. На кінець року всі почали поважати Миколу. Усі пограбування та дрібні крадіжки він розкривав як насіння клацав. Касирки були від Миколи у захваті. Начальник підрахував, що магазин став працювати у 10 разів краще, порівняно з минулим роком, і на честь цього всім збільшив зарплату.