Ми Забрали Маму До Нас На Рік, Щоб Вона Підлікувалась У Kлініці. Але Всього За Півтора Місяці Вона Все Перевернула В Нас Догори Дном

ПОЛИТИКА

Я не єдина дитина у родині. У мене є ще старша сестра, але мама з нею не спілкується через те, що вона вийшла за роз лученого чоловіка. Потім із нашої родини мама виключила ще одного члена, тата. Батьки роз лучилися після 20 років сімейного життя. Притому мама сама виставила тата за двері за те, що він часто випивав із друзями… правда, я батька в нетверезому стані не пам’ятаю. Неважко здогадатися, що після цього мама повністю переключилася на мене. Вона контролювала кожен мій крок, думаючи, що цим вона робить мені краще. О 18-й я переїхала до столиці з навчання. Там я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

Через рік після нашого випуску нам із Темою запропонували чудову роботу за кордоном. Такий шанс буває лише раз у житті. Мама, звичайно ж, не дала своєї згоди на наш переїзд, але я їй пояснила, що буде безглуздо не скористатися такою можливістю, а їй варто було б помиритися з сестрою і забрати її з чоловіком до себе, а то бідні вже котрий рік винаймають квартиру за космічні ціни. Мама сказала, що нікого вона приймати назад не збирається. Тоді ми й вирішили, що я доnомагатиму мамі фі нансово, а вона не влаштовуватиме істерик через мій переїзд. Нещодавно мати серйозно захво ріла, і мені довелося забрати її до себе.

У нас ми знайшли kлініку, де змогли знайти для мами оптимальне ліkування, проте це займе у нас рік, а мама вже за півтора місяці все перевернула догори дном. Справа в тому, що мама нікуди не виходить, весь день сидить удома, а у нас із чоловіком така робота, що ми теж часто працюємо з дому. Так ось, мама чіпляється до всього. Їй не подобається навіть те, як ми дихаємо. Я вже не знаю, як із нею бути. Тиждень тому чоловік запропонував мені поїхати на пару днів до Італії, там відзначити нашу річницю та повернутися назад. Тут мама вирішила поїхати з нами, а коли я сказала, що такого варіанту ми не розглядаємо, вона таку істерику закотила! Я її терплю… вона моя мама, але скажіть, чому мій чоловік пови нен терпіти поведінку мами? А якщо він вирішить роз лучитися зі мною?