Якось Раз Сусідка Попросила Мене Умовити Чоловіка Зібрати Їй Новий Стіл. Я Погодилася, Коля Піднявся, Але Його Довго Не Було. Я Хотіла Вже Піднятися, Але Тут Коля Повернувся, Причому Дуже Веселим.

ПОЛИТИКА

Мені завжди була огидна жадібність мого чоловіка. У сім’ї це не проявлялося, оскільки Коля приносив всі гроші в будинок. Але ось перед знайомими і родичами мені було со ромно багато разів. Друзів у нас мало, але і їх ми ніколи не запрошували в гості. Коля завжди говорив, мовляв, навіщо зайвий раз накривати стіл, витра чатися? Якщо ми гуляємо по парку, він може заощадити навіть на каві. Для нього набагато краще пообідати нормально де-небудь в деաевій їдальні.

У відпустці в іншій країні ми ніколи не були. А якщо і виїжджали куди-небудь в сусіднє місто, то ніколи не зупинялися в готелях, оскільки вони «придумані для багатіїв». Ми або знімали кімнату у якої-небудь бабки, або ночували в машині. Рік тому в наш будинок переїхала нова сусідка – красива жінка років 30-і.Жила вона спочатку зі співмешканцем, але зараз одна. У перші місяці вона покликала нас на вечерю. Я ледве вмовила чоловіка піти, а заодно і куnити для них який-небудь подарунок, щоб не з порожніми руками заходити до них в будинок.

Під час вечері всі ми усвідомили, що люди ми різні, з різними інтересами, тому після цього в гості один до одного не ходили. Але якось раз сусідка попросила мене умовити чоловіка зібрати їй новий стіл. Я погодилася, Коля піднявся, але його довго не було. Я хотіла вже піднятися, але тут Коля повернувся веселий, сказав, що сусідка його вечерею пригостила. Кілька тижнів тому у цієї сусідки зламалося щось у ванній, і поки ми додзвонилися до неї-вся наша квартира була затоплена. Див ним було те, що мій чоловік взагалі не обурювався. А потім і зовсім сказав, що не вимагатиме з сусідки ні коnійки. І що мені думати після всього цього? Невже у них якісь особливі стосунkи?