Навіть не минуло два дні, як мій син пішов до мене, вона подзвонила мені і зви нуватила в тому, що беру гроші у рідного сина. Такої відповіді від мене вона точно не очікувала

ПОЛИТИКА

Телефон у мене старенький, я його вже років сім використовую. Він вже став працювати не справно, тому останні півроку я збирала на новий, відкладала невелику частину пенсії. Я в цих смартфонах погано розбираюся, тому просто перевела гроші синові, просила, щоб купив щось на свій смак. Він тоді у мене гостював, погодився. Через пару днів Саша знову приїхав до мене, але з речами. Я дуже здивувалася. Виявилося, що він посва рився з дружиною через телефон.

Вона не повірила йому, що я перевела гроші, щоб він купив мені телефон на мої кошти. Минулого місяця Оксана просила у нього новий смартфон. Справа не в тому, що у неї з телефоном щось не так. Зараз же просто модно купувати новий, як тільки вийде нова модель. Ось Оксана у нього просила. Тільки в сім’ї сина немає зараз вільних коштів. Вони виплачують кредит на ремонт будинку. Коли вона побачила у нього в речах коробку з телефоном, стався сkандал.

Ніякі аргументи не могли її переконати в тому, що я могла сама накопичити. Вона впевнена, що Саша бреше. Навіть скріпи, які підтверджують перерахування не допомагають. Оксана стверджує, що Саша мені заздалегідь готівкою дав гроші, щоб я їх назад перевела, щоб у нього був аргумент. Через два дні після переїзду вона мені подзвонила: — Ось вам не соро мно брати гроші у рідного сина, коли знаєте, що у нас в родині таке фінансове становище? Не очікувала від вас такого! Тепер ви задоволені? — Так, сподіваюся, що мій син знайде іншу, хорошу дружину, яка буде йому довіряти.