Коли Дівер Зателефонував Мені На Наступний День Після Весілля І Зажадав Грошей, Я Остовпіла. Але Це Були Ще Квіточки

ПОЛИТИКА

Наступного дня після весілля мені зателефонував брат мого чоловіка і почав вимагати якісь гроші. Я взагалі не відразу зрозуміла , про що мова, пішла розбиратися з чоловіком. Тут з’ясувалося, що він заборгував братові гроші. -А Чому сам не віддаси? Адже тобі теж родичі подарували гроші, – сказала я. Артем сказав, що всі подаровані гроші забрала у нього мати, щоби погасити kредит за нашє весілля.

Я була спантеличена таким станом справ, найбільше мені не понравилось те, що чоловік мені нічого не розповів про обов’язок. Але псувати стосунkи з новоспеченим чоловіком та його ріднею мені не хотілося, тому я без лишніх розмов гроші віддала. Не минуло й року після цих подій, а ситуація знову повторилася. Зателефонувала нещодавно мені свекруха, почала у мене вимагати гроші, які позичив Артем.

-А чому ви мені дзвоніть, а не йому? -Ну Ви ж сім’я. У Артема відповідь проста – грошей немає. Я не розумію, навіщо треба було позичати, якщо не впевнений, що зможеш повернути. У мене грошей немає, мені взагалі нещодавно скоротили зарnлату. Я вирішила повернутися до своїх батьків. Коли вони дізналися у чому суть ситуації, стали наполягати на тому, щоб я з чоловіком розлучилася, мовляв, з ним мені щастя не буде. А може вони мають рацію?