Моя кров закипіла, коли побачив , як доньку якийсь мужик додому nроводжає. І на вигляд було зрозуміло, що він значно старший.

ПОЛИТИКА

Так сталося, що з п’ятнадцяти років я виховую дочку сам. Ми з дружиною роз лучилися через її зра ду. Донька , яка знала причину роз лучення, вирішила залишитися зі мною. Їй не хотілося переїжджати до нового чоловіка. Відносини з мамою вона підтримує, але бачиться не так часто. Не знаю, наше розлучення так на неї вплинуло чи перехідний вік, але Міла якось зімкнулася в собі. Я намагався якомога більше часу з нею проводити, приділяти увагу, уроками та справами цікавитися, але на контакт вона йшла не надто охоче, мало що розповідала.

І ось я якось повертаюся з роботи і бачу, що доньку якийсь чоловік додому nроводжає. І на вигляд зрозуміло, але він значно старший, ніж дочка, Мілі на той момент тільки сімнадцять виповнилося. Вона мило посміхається йому, а той їй щось розповідає. Наближатися я не став, але вдома спитав у неї: -Що за хлопець тебе до дому nроводжав? На її обличчі було видно, що вона не надто задоволена тим, що я їх бачив. -Це Мишко. -І Скільки йому років? -24. -Не бреши мені. Скільки йому років? Вона невдоволено підібгала губи. -Ну 30, і що з того? -І як ви познайомилися? -Він працює в магазині навпроти нашої школи. -Він з тобою познайомився та надав проводити?

-Ну так… -Я не хочу, щоб ти з ним більше спілкувалася . Чоловік, який із малолітньою дівчинкою гуляє, не може бути порядною людиною. -Ну Тато! Ти не маєш права мені забороняти з кимось спілкуватися, — обурилася вона. -Я твій батько, я маю право рятувати тебе від неприємностей та nоганих людей. В результаті ми трохи посперечалися, вона образилася на мене і пішла до своєї кімнати. Я зрозумів, що добровільно Міла від нього не відчепиться, тому наступного дня вирушив у той магазин, особисто притиснув того хлопця до стінки і пригрозив, що якщо ще раз до моєї доньки наблизиться, я йому ноги повідірваю . Мила після цього остаточно на мене образилася, а дружина зателефонувала з претензіями, почала звинувачувати у параної. Вона теж каже, що я не мав права так чинити.