Олена із чоловіком робили все можливе, щоб купити квартиру своєї мрії. А коли мети було досягнуто, їхня родина несподівано розвалилася.

ПОЛИТИКА

Олена та її близька подруга Наталя сиділи на кухні, насолоджуючись чаєм із печивом. Олена поділилася історією про те, як нова квартира привела її до розлу чення – сценарій, з якого вона колись посміялася б як з абсурдного. Олена та Роман, її чоловік, кілька років жили у гуртожитку, у крихітній кімнаті, яку Олена отримала від свого дядька. Їхнє життя в гуртожитку ускладнювала жінка, що свариться, в сусідній кімнаті, а мешканці третьої кімнати залишалися непоміченими: їхні двері завжди були замкнені. Олена та Роман були мирними сусідами.

Навпаки, жінка похилого віку з сусідньої кімнати була постійним джерелом шуму: її друзі приходили в будь-який час доби, часто приймаючи кімнату Олени і Романа за свою. Згодом Олена втомилася від життя у гуртожитку і наполягла на тому, щоб Роман знайшов їм кращу квартиру, інакше їм довелося б переїхати до її батьків. Під тиском Роман почав працювати і зумів незабаром накопичити достатньо грошей. Через три роки їм нарешті вдалося продати кімнату в гуртожитку та купити власну квартиру. Олена була у нестямі від щастя, коли увійшла до їхнього нового будинку : їй подобалося все – від кольору шпалер до розміру балкона.

Поки вантажники заносили меблі, Олену зачаровував вид із вікна на дитячий майданчик. Проте за місяць щасливого нового життя Олена познайомилася з елегантною сусідкою Олею. Прагнучи налагодити добрі стосунки, Олена запросила Олю на чай. Їхня дружба швидко розвивалася, як і дружба їхніх чоловіків, які часто проводили час у сусідньому гаражі. Все було добре, поки восени чоловік Олі, Петро, не поїхав у відрядження. Роман почав приходити додому пізно, завжди в сухому плащі, незважаючи на дощову погоду. Він також часто йшов з дому, говорячи, що йому потрібно купити продукти.

Правда про зраду Романа розкрилася одного разу, коли Олена, рано прийшовши з роботи, замкнулася у їхній квартирі. Дочекавшись, коли Роман прийде і відчинить двері, вона побачила, як він виходить із квартири Олі, а та стоїть у дверях у напівпрозорому халаті. Все раптом стало на свої місця. Усвідомивши гірку правду, Олена не змогла пробачити Романові його невірність. Вони швидко і без проблем розлу чилися, бо дітей не мали. Вони також продали квартиру, яка колись була символом їхнього нового початку, і це був жирний кінець колись надійного розділу життя Олени.