Подруга вийшла заміж за німця і поїхала до нього на батьківщину . Думала — житиме як королева, а виявилося — це було її найгірше рішення .

ПОЛИТИКА

Моя подруга вийшла заміж за іноземця. Чоловік був із Німеччини. Він нам усім дуже сподобався. Мати подруги також була не проти. Вони зіграли весілля, і вона поїхала з ним до Німеччини. Якось вона мені написала SMS, що більше не може жити зі старою маразматичкою. Вона перетворила її життя на пеkло. Я спочатку не зрозуміла, про кого мова йде, але коли поговорила з нею по телефону, вона розповіла мені, що трапилося. Справа в тому, що свекруха дуже nогано прийняла її. Увечері, коли свекруха повернулася з роботи додому і побачила її, почала кричати і сkандалити із сином.

Подруга звичайно не все розуміла, тому що розмовляли вони німецькою, але приблизно вловила те, що вона не сподобалася матері чоловіка, вона незадоволена тим, як вона поводиться, і взагалі, вона не розуміє, як міг син провести таку жінку в будинок. Свекруха також постійно відкрито говорила, що не бажає бачити її у власному домі. А де ж їй жити, якщо вона вийшла заміж за нього? Найдивніше те, що чоловік під час сkандалів нічого не говорив мамі, а просто мовчки слухав. Але моя подруга дуже любила чоловіка, і це було взаємно.

Чоловік ставився до неї дуже добре, тому вона не хотіла псувати стосунkи з ним і нічого йому не говорила. А свекруха від цього шаленіла ще більше. Нещодавно, коли я поговорила з подругою, вона сказала, що не знає скільки може терпіти таку поведінку свекрухи. Вона в сльо зах розповідала, що в будинку у них атмосфера жа хлива, і вона не знає, чи витримає далі чи ні. Я не знаю, що порадити моїй подрузі у такій ситуації. Я часто дзвоню, щоб їй стало легше. Своєї мамі вона поки що нічого не розповіла. Дуже складно жити далеко від усіх, та ще й у такій жахливій обстановці. Я уявляю, як їй важко зараз.