Марія Йшла Додому, Коли Зателефонував Чоловік І Попередив Її Про Гостей. Жінка Спочатку Була В Подиві, Але Потім До Неї Дійшло…

ПОЛИТИКА

Марія працювала кухарем в одному відомому ресторані. На роботі у неї була чудова репутація. З-за хороших відгуків її так само стали запрошувати на всякі заходи підробляти в якості організатора меню. Це значно збільшило заробіток, і дозволило їм з чоловіком переїхати в нову, простору квартиру. Іпотека поки не виnлачена, але подружжя були впевнені, що скоро з нею буде покінчено. Тільки на сімейному бюд жеті сильно позначалися постійні візити родичів Максима.

Їм подобалося, як Маша готує, з недавніх пір вони всі свята відзначали у них вдома, зрозуміло, за рахунок їх сім’ї. Маша поверталася додому з роботи, коли позвонил телефон. – Привіт, дорога. У нас завтра гості будуть, купи продукти для вечері – попросив Максим. Марія задумалася. Які ще гості? Не дійшовши до супермаркету, Маша почала злитися. Вона так і не зайшла в магазин і повернулася додому з порожніми руками, щоб поговорити з чоловіком.

Коли вона повернулася додому, Макс здивувався: – Ти так швидkо все зробила? Я думав, що тобі знадобиться більше часу для покуnок. – А я не пішла в магазин, – відповіла Марія. – А чим будемо пригощати гостей? Мама з татом і сестра з дітьми приїде-здивувався чоловік. -Макс, я втомилася. Скільки можна годувати твоїх родичів? ВоноИ ні справою, ні грошима не доnомагають. Після роботи я хочу відпочити, а не готувати на цілий натовп. В цей вечір вони посварилися вперше за довгий час. Максим звинуватив її в меркантильності. Образившись, Марія пішла в спальню. Максим прийшов вибачатися через кілька годин, погодився, що перегнув nалицю і обіцяв вплинути на родичів.