Чоловік Цілими Днями Пропадав У Своєму Гаражі, А Коли Звідти Почали Долинати Див Ні Звуки, Я Вирішила З’ясувати — Що Там Діється

ПОЛИТИКА

У 40 років практично у кожного чоловіка настає криза середнього віку. Кожен по-своєму його переживає. Хтось починає пити – це найпростіше. А хтось раптом вирішує, що він став мега-крутим мужиком, з яким хоче зустрічатися кожна зустрічна – і починають зрад жувати своїх дружин. Але моя історія трохи відрізняється. Мій чоловік різко вирішив, що просто не може жити без свого гаража. Він буквально пропадає у гоажи добою. Я розумію, що кожному потрібний свій особистий простір.

Чоловік і раніше часто зависав у гаражі, але не так, як зараз. Спочатку я думала, що вони там друзями збираються і випивають. Але сама кілька разів спускалася, чоловік там один. І не пахне від нього нічим. Те, що в нього може з’явитися інша жінка-не варіант. Не поведе ж він її у свій брудний гараж, хто взагалі погодиться на таке. А потім усе зрозуміли. Чоловік куnив стару поламану машину і тепер цілими днями її лагодить. Ось ніби зайнятися йому нічим або на роботі перестав утомлюватися.

Я в нього спитала, навіщо стара розвалюха, коли в нього й так є нова іномарка. Або якщо так закортіло йому нову машину куnити, то легше в ремонт віддати. Але чоловік мені відповідає, що його не розумію. Йому подобається сам процес того, як він лагодить машину, навіть якщо і не зовсім розуміє, що саме потрібно з нею робити. Може він у дитинстві іграшками та машинками не награвся, що тепер його на це тягне, але я не уявляю, скільки його ремонт ще може тривати. А подруги мені заздрять, кажуть, що добре, що він не зрад жує і не п’є. Так що могло бути набаrато гірше.